Etusivu

Niittaron luomutila

Niittaron Luomutila on Satakunnan ja Varsinaissuomen rajalla Euran Honkilahden kylässä sijaitseva pieni luomukotieläintila. Tilalla asustaa Satakunnan ainoat luomupossut. Lisäksi pihapiirissä laiduntaa ylämaankarjaa ja hevosia.

Suoramyyntinä tilaltamme myydään jatkuvasti luomupossunlihaa ja myllytuotteita, sekä satunnaisesti luomunaudanlihaa. Tuotteidemme kaikki raaka-aineet tulevat omalta tilaltamme. Tilamyymälä on avoinna lauantaisin klo 13-15 sekä aina sopimuksen mukaan!


Joulu on täällä ennen kuin huomammekaan, ja vihdoinkin avaamme virallisesti joulukinkkutilauksen!
 
Niittaron kinkut on valmistettu tilan omista luomupossuista ja ovat puhdasta lähiruokaa parhaimmillaan!
Kinkkuja on myynnissä rajallisesti, joten varaamalla omasi ajoissa varmistat joulupöytääsi tämän aidon herkun. Kinkut myydään pakastettuina, verkotettuina ja harmaasuolattuina.
 
Kinkkuja on tarjolla neljää erilaista:
 
FILEKINKKU 2-3kg vähärasvaisempi pieni rullakinkku pienemmälle porukalle. (LOPPUUNMYYTY!)
 
RULLAKINKKU Lihamestari on taidokkaasti kääräissyt herkullisen kinkun mukavan kokoiseksi rullaksi, joka on mehukas sisältä ja päältä. Paino 4-5 kg. (LOPPUUNMYYTY!)
 
POTKAKINKKU on muodoltaan perinteisen mallinen ja sisältää potkaluun, joka antaa mehukkuutta ja makua. Paino 6-7 kg. (LOPPUUNMYYTY!)
 
LUUTON JUHLAKINKKU on nimensä mukaisesti luuton eli täyttä lihaa ja muodoltaan mukava ja kooltaan reilu! Paino 6-8 kg. (LOPPUUNMYYTY!)
 
 
Kaikkien kinkkujen hinnat ovat 18€/kg. Maksetaan noudettaessa ( Kortti, käteinen ja MobilePay)
 

Niittarossa on 12-13. joulukuuta 2020 mukava pieni joulutapahtuma, jolloin saat kinkunhakureissustasi ikimuistoisen matkan kinkun alkulähteille. Toki voimme sopia Sinulle sopivamman ajankohdan kinkun noudolle myös erikseen.

Toimitamme kinkkuja myös Rauman, Porin sekä Turun (Länsikeskus) rekoihin joulun alla. Muistatahan mainita varauksen yhteydessä mistä haluat kinkkusi noutaa.